EnglishO namaMapa sajtaKontakt
 
 

Mikro - PC World

maj 2004

Od moderne podloge za miša se očekuje da pruži što veću preciznost u radu, mali koeficijent trenja i veliku površinu za rad. Proizvod domaće pameti, podloga za miša Optimice Catwalk, prijatno nas je iznenadila dizajnom i kvalitetom izrade...

 
 

Vaša podloga za miša je:

Poznate marke

Nepoznate marke

 
 

Česta pitanja

 
 

 

 
 

 

 
 
Da li ste sigurni da moj miš radi sa vašom podlogom?
Načini rada optičkih i kugličnih miševa sa jedne strane, i tehnologija proizvodnje i dizajn Optimice Catwalk podloge sa druge strane, garantuju punu kompatibilnost podloge sa svim modelima miševa. Pored toga, Optimice Catwalk podloga testirana je u radu sa velikim brojem različitih modela miševa svih relevantnih proizvođača, pri čemu su svi miševi ovog reprezentativnog uzorka bili u potpunosti kompatibilni sa Optimice Catwalk podlogom. Ovde treba napomenuti da je Optimice Catwalk podloga presvučena tankim slojem silikona koji je štiti od sitnih oštećenja (ogrebotina i sl.) prilikom utiskivanja logotipa i pakovanja. Moguće je da ovo izazove smetnje u radu kod nekih starijih (netestiranih) modela optičkih miševa, pa u tom slučaju podlogu treba oprati toplom vodom i sapunicom.
Kako da znam da je moja podloga C2 i u čemu je razlika?
C2 je nova verzija Catwalk podloge. U C2 verziji, materijal od kojeg je izrađena Catwalk podloga obogaćen je određenim aditivima koji poboljšavaju neke karakteristike podloge, pre svega njenu otpornost na trenje. Catwalk podloge verzije C2 imaju oznaku "C2" na svojoj poleđini, u okviru utisnutog Optimice logotipa.
 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2