EnglishO namaMapa sajtaKontakt
 
 

PC PRESS, #100

Dejan Ristanovic

"... Tržište se razvija a ponuda širi - sve je više gadžeta, pa sam ovih dana zamenio poslednji komad "hardvera" koji sam koristio još od prvih dana "PC"-ja. Mislio sam da nema boljeg mousepad-a od zelenog Geniusa, ali kada je stigao Optimice za optičke miševe..."

 
 

Dnevno koristite kompjuter:

Manje od 1 h

Od 1 do 3 h

Od 3 do 5 h

Preko 5 h

 
 

Česta pitanja

 
 

 

 
 

 

 
 
Da li ste sigurni da moj miš radi sa vašom podlogom?
Načini rada optičkih i kugličnih miševa sa jedne strane, i tehnologija proizvodnje i dizajn Optimice Catwalk podloge sa druge strane, garantuju punu kompatibilnost podloge sa svim modelima miševa. Pored toga, Optimice Catwalk podloga testirana je u radu sa velikim brojem različitih modela miševa svih relevantnih proizvođača, pri čemu su svi miševi ovog reprezentativnog uzorka bili u potpunosti kompatibilni sa Optimice Catwalk podlogom. Ovde treba napomenuti da je Optimice Catwalk podloga presvučena tankim slojem silikona koji je štiti od sitnih oštećenja (ogrebotina i sl.) prilikom utiskivanja logotipa i pakovanja. Moguće je da ovo izazove smetnje u radu kod nekih starijih (netestiranih) modela optičkih miševa, pa u tom slučaju podlogu treba oprati toplom vodom i sapunicom.
Kako da znam da je moja podloga C2 i u čemu je razlika?
C2 je nova verzija Catwalk podloge. U C2 verziji, materijal od kojeg je izrađena Catwalk podloga obogaćen je određenim aditivima koji poboljšavaju neke karakteristike podloge, pre svega njenu otpornost na trenje. Catwalk podloge verzije C2 imaju oznaku "C2" na svojoj poleđini, u okviru utisnutog Optimice logotipa.
 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2