EnglishO namaMapa sajtaKontakt
 
 

Digital!

30 (V-MMIV)

"... Uz dodatne pogodnosti kao što su besplatna dostava i utiskivanje željenog logoa na podlogu, stvarno joj se nema šta zameriti..."

 
 

Vaša podloga za miša je:

Poznate marke

Nepoznate marke

 
 

Proizvodi

 
 

Optimice Catwalk

 
 

Osnovne informacije

 
 

Optimice Catwalk podloga za miša rezultat je višemesečnih analiza o potrebama korisnika računara, kao i detaljnih testiranja materijala, dizajna i drugih karakteristika potrebnih da bi se dobio proizvod koji u što većoj meri zadovoljava utvrdjene potrebe korisnika. Podloga je dizajnirana da omogući ugodan rad, kompatibilnost sa svim optičkim i kugličnim miševima (standardnim i bežičnim), lako održavanje i dugotrajnu upotrebu.

Optimice Catwalk podloga namenjena je svim korisnicima računara, a posebne prednosti od korišćenja ove podloge imaće ljubitelji kompjuterskih igara, grafički dizajneri, inžinjeri, arhitekte i drugi čiji rad zahteva intenzivno korišćenje miša uz veliku preciznost. Izuzetno glatko kretanje miša po podlozi smanjuje opterećenje zgloba ruke čime se izbegava neprijatan bol u zglobu koji nastaje pri dugotrajnom radu, kao i potencijalno hronično oboljenje zgloba. Takođe, Optimice Catwalk podloga je, zbog svoje izdržljivosti, dugotrajnosti i lakog održavanja, idealan izbor za PC igraonice i druga mesta na kojima dolazi do ekstremnog korišćenja podloge u različitim uslovima (što dovodi do vrlo brzog habanja i neupotrebljivosti kod standardnih podloga).

Osnovne karakteristike Optimice Catwalk podloge su:

Izvlacenje podloge iz kutije
 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2