EnglishO namaMapa sajtaKontakt
 
 

PC Berza

www.pcberza.co.yu

... Posle desetina pohabanih nekvalitetnih podloga konačno sam nabavio jednu koju verovatno dugo, dugo neću morati da menjam. Verovali ili ne, reč je o domaćem proizvodu...

 
 

Miš koji koristite je:

Optički

Optički bežični

Kuglični

Kuglični bežični

 
 

Proizvodi

 
 

Optimice Catwalk

 
 

Detaljni prikaz

 
 
 
Prednja strana kutije Optimice Catwalk podloga za miša zapakovana je u tvrdu, plastificiranu kartonsku kutiju koja omogućava bezbedno transportovanje i skladištenje podloge. Kutija je, takođe, veoma prijatnog izgleda pa se podloga može upotrebiti kao poklon, staviti u izlog i sl.
 
 
Zadnja strana kutije Na zadnjoj strani kutije nalaze se osnovne karakteristike podloge, na dvanaest evropskih jezika.
 
 
Izvlacenje podloge iz kutije Podloga se u kutiju pakuje dodatno zapakovana u potpuno providnu celofansku ambalažu koja omogućuje da se podloga izvadi iz kutije i pogleda, a da pri tome ostane zastićena od dodira.
 
 
Podloga pozadi Mesto na kome se otvara celofanska ambalaža nalazi se sa zadnje strane podloge i obezbeđeno je belom kontrolnom nalepnicom u obliku podloge, sa natpisom "Catwalk". Ova nalepnica se mora pocepati (ili oštetiti) pri otvaranju i pretstavlja garanciju da je podloga originalno upakovana tj. da nije naknadno otvarana (upotrebljavana, zamenjena i sl.). Sa zadnje strane podloge, unutar celofanske ambalaže, nalazi se flajer na čijoj poleđini su osnovne informacije o podlozi i uputstvo za čišćenje podloge.
 
 
Podloga napred Optimice Catwalk podloga napravljena je od izuzetno kvalitetne plastike obogaćene aditivima koji dodatno poboljšavaju one osobine koje su najbitnije za funkcionalnost podloge. Podloga je otporna na vlagu, temperaturne promene i fizički uticaj - ne može se iskriviti, razbiti niti lako oštetiti. Na prednjoj strani podloge nalazi se površinski sloj koji obezbeđuje izuzetno glatko kretanje miša po podlozi (minimalno trenje), veliku preciznost pri kontroli kursora i veoma kratko vreme odziva. Ovaj sloj je dugotrajan i lako se održava (čisti se pamučnom krpom, ili mlakom vodom i sapunicom).
 
 
U gornjem desnom uglu podloge, sa prednje strane, utisnut je mali Optimice logo. Na zahtev kupca Optimice logo može biti premešten na zadnju stranu podloge (detaljnije na strani Posebne usluge)
 
 
Nozica sa zadnje strane Na zadnjoj strani podloge nalazi se 6 nožica, napravljenih od specijalne plastike, koje odlično prianjaju za svaku ravnu površinu i daju stabilnost podlozi pri korišćenju. Nožice se nalaze u posebnim ležištima, veoma su tanke i blago hrapave (što dodatno poboljšava njihovu funkcionalnost).
 
 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2