EnglishO namaMapa sajtaKontakt
 
 

KlanRUR

www.klanrur.co.yu

... Zaključak je krajnje jasan - ako želite kvalitetnu podlogu koja će vam trajati, ne morate izdvajati 20ak i više evra za Everglide Gigantu ili 30 do 40 za neke još kvalitetnije modele, tu je CatWalk iz Optimice-a koji staje nešto iznad 10 evra (835 dinara da ponovimo) i koji vam stiže na kućnu adresu. Sigurno ćete biti zadovoljni.

 
 

Marka Vašeg miša je:

Logitech

Microsoft

Genius

Neki drugi

 
 

Proizvodi

 
 

Optimice Catwalk

 
 

Specijalna ponuda

 
 

Sve koji Optimice Catwalk podlogu kupe na našem sajtu očekuju nagrade:

Poklon uz podlogu - Optimice Catpaw
Optimice Catpaw značajno smanjuje trenje između miša i podloge čime se postiže vrlo glatko kretanje miša, kao i zaštita nožica miša od habanja. [detaljnije]
Mogućnost utiskivanja znaka ili poruke
Svim kupcima Optimice Catwalk podloge na našem sajtu dajemo mogućnost utiskivanja znaka, poruke ili sličnog sadržaja po želji. Na primer, u podlogu koju kupite može biti utisnut znak Vaše firme, Vaše ime ili inicijali, posveta za nekoga kome želite da poklonite podlogu i sl. Utiskivanje se vrši sa prednje ili sa zadnje strane podloge, po vašoj želji. Ova usluga je besplatna, ali važi samo za porudžbine sa 5 i više podloga.
Popust pri svakoj narednoj kupovini
Kada jednom postanete kupac Optimice Catwalk podloge, pri svakoj sledećoj kupovini odobrava Vam se popust od 10% na sve postojeće i buduće Optimice proizvode.
Besplatna dostava na teritoriji Republike Srbije
Mi snosimo troškove isporuke za sve isporuke na teritoriji Republike Srbije.
 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2