EnglishO namaMapa sajtaKontakt
 
 

PC PRESS, #100

Dejan Ristanovic

"... Tržište se razvija a ponuda širi - sve je više gadžeta, pa sam ovih dana zamenio poslednji komad "hardvera" koji sam koristio još od prvih dana "PC"-ja. Mislio sam da nema boljeg mousepad-a od zelenog Geniusa, ali kada je stigao Optimice za optičke miševe..."

 
 

Postoje li podloge za miša poznate marke:

Postoje

Ne postoje

Nije mi poznato

 
 

Proizvodi

 
 

Optimice Catwalk

 
 

Specijalna ponuda

 
 

Sve koji Optimice Catwalk podlogu kupe na našem sajtu očekuju nagrade:

Poklon uz podlogu - Optimice Catpaw
Optimice Catpaw značajno smanjuje trenje između miša i podloge čime se postiže vrlo glatko kretanje miša, kao i zaštita nožica miša od habanja. [detaljnije]
Mogućnost utiskivanja znaka ili poruke
Svim kupcima Optimice Catwalk podloge na našem sajtu dajemo mogućnost utiskivanja znaka, poruke ili sličnog sadržaja po želji. Na primer, u podlogu koju kupite može biti utisnut znak Vaše firme, Vaše ime ili inicijali, posveta za nekoga kome želite da poklonite podlogu i sl. Utiskivanje se vrši sa prednje ili sa zadnje strane podloge, po vašoj želji. Ova usluga je besplatna, ali važi samo za porudžbine sa 5 i više podloga.
Popust pri svakoj narednoj kupovini
Kada jednom postanete kupac Optimice Catwalk podloge, pri svakoj sledećoj kupovini odobrava Vam se popust od 10% na sve postojeće i buduće Optimice proizvode.
Besplatna dostava na teritoriji Republike Srbije
Mi snosimo troškove isporuke za sve isporuke na teritoriji Republike Srbije.
 
 
XHTML 1.0 Strict & CSS2